weblogo

Glazen dak station HelmondDaklicht Station Helmond

In samenwerking met één van onze leveranciers hebben wij onlangs dit daklicht gemonteerd. Het bijzondere aan dit daklicht is de uitzonderlijke vorm.

Raadzaal stadhuis Culemborg

Culemborg20OverviewVoor deze lichtstraat werden speciale details met constructieve glasvinnen ontworpen. Deze glazen vinnen opgebouwd uit meerbladig gelaagd glas.

De specifieke vorm met vier schuine zijden, geisoleerd vlakglas in combinatie met de constructieve glazen liggers waren voor ons een uitdaging en hebben geresulteerd in deze prachtige strakke lichtstraat op de raadzaal stadhuis Culemborg.

Lees meer: Raadzaal stadhuis Culemborg

Stempel 4 op de Logte in Gennep

Het multifunctionele centrum bestaat uit vier bouwlagen. De bovenste drie verdiepingen tellen in totaal 60 appartementen voor mensen met een zorgindicatie. Bewoners kunnen gebruik maken van de faciliteiten op de begane grond: café, restaurant, sportfaciliteit met klein zwembad en fysiotherapiepraktijk. Het multifunctionele centrum is voor iedereen toegankelijk.20131209 121706

Lees meer: Stempel 4 op de Logte in Gennep

Trustlube Oud-Gastel

Voor deze opdrachtgever werkt Glasdak Nederland bv in bouwteam verband aan de ontwikkeling en realisatie van een nieuw pand aan de Borchwerf in Oud-Gastel.
Deze specifieke gevel moet een Hi-tech uitstraling krijgen die voor het grootste gedeelte uit glas bestaat. De draagconstructie van de beglazing bestaat uit glazen vinnen met een hoogte van 6 meter.trustlube adres

Lees meer: Trustlube Oud-Gastel

Neste Oil Maasvlakte

oil1Luifel vakwerkspant constructie met structureel verlijmde beglazing. Knooppunten stalen kogels 100mm met verbindingsstangen van 34 mm in massief staal.

Lees meer: Neste Oil Maasvlakte

Hilton den Haag

hilton1Bij dit bijzondere project met deels gebogen isolatieglas is rechtstreeks gemonteerd, met een minimale onzichtbaar draagprofiel,op de houten gelamineerde liggers met een specifieke golf vorm. De naden van de beglazing zijn structureel verlijmd.

Dit glazen dak van 123 m2 is in 2009 opgeleverd aan de opdrachtgever.

Lees meer: Hilton den Haag

Prive Woning

woning1Een veranda van 4.3 m x 3 meter met een constructieve goot en geintegreerde sfeer verlichting in de draagprofielen.

Lees meer: Prive Woning