weblogo

Stalen gevelelementen

De gevel van een gebouw bepaalt in hoge mate de uitstraling ervan. Wilt u een moderne uitstraling en daarnaast een hoog comfort, dan kiest u voor stalen gevelelementen. Staal is een duurzaam materiaal dat veel ontwerpvrijheid biedt met bijna onbegrensde mogelijkheden.

Constructies voor nieuwbouw of renovatieprojecten kunnen naar wens worden uitgevoerd in standaard profielen of systeemprofielen van de merken Agentor Forster en ODS Jansen.

Technische eigenschappen

Net zoals RVS bieden stalen gevels, naast een hoge architectonische waarde, veel voordelen. Zo kunnen er grote overspanningen worden gemaakt zonder extra achterliggende stalen constructies. De gevel behoudt zo een licht en transparant karakter. Glasdak Nederland heeft een eigen moderne werkplaats om alle elementen zelf te kunnen produceren. Hierdoor zijn we in staat de levertijden te beperken tot enkele weken na opdrachtverstrekking.  Dit alles zorgt voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Stalen gevelelementen voldoen aan alle belangrijke technische eisen die de woon- en werkomgeving van het gebouw verbeteren. Deze eisen richten zich op comfort, zoals daglicht, ventilatie en energiebesparing, maar ook op de veiligheid en stabiliteit van de constructie. Staal heeft een hoge geluidswerende isolatie, het is brandwerend, kogelbestendig en het vormt een goede bescherming tegen inbraak. Glasdak Nederland BV werkt alleen met merken die aan alle Europese en landelijke normen voldoen.

Grote variatie

Stalen gevelelementen zijn vooral bekend van industriële gebouwen maar kunnen ook heel goed voor woningbouw gebruikt worden. De gelaste constructies zijn esthetisch mooi afgewerkt. Het staal is in elke RAL kleur leverbaar, zelfs een realistisch houteffect behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen voor een krasvaste afwerking.
De combinatie met glas is oneindig. Staal is uiterst solide en vormvast. Ramen en deuren zijn gemakkelijk te integreren. Grote glaspartijen zijn mogelijk door het gebruik van smalle profielen. Wij denken met u mee over de mooiste oplossing voor uw project. Samen maken we het, precies zoals u het hebben wilt.

De voordelen op een rij

Een stalen gevel gemaakt door Glasdak Nederland BV is een prima keuze. Waarom?

  • Custom made in eigen werkplaats
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Hoge architectonische waarde
  • Grote ontwerpvrijheid
  • Geluidswerende isolatie
  • Inbraakveilig
  • Brandwerend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Esthetische afwerking van de lasnaden

Constructies voor nieuwbouw of renovatieprojecten kunnen naar wens worden uitgevoerd in standaard profielen of systeemprofielen van de merken Agentor Forster en ODS Jansen.