weblogo

Diensten

Projecten

Glasdak Nederland BV legt zich toe op maatwerkprojecten waarbij de architect of opdrachtgever een grote ontwerpvrijheid heeft. Door de veelzijdigheid en capaciteiten van ons bedrijf, realiseren wij diverse projecten vanuit een groot aantal perspectieven. Een greep uit onze opdrachtgevers:

  • Architecten en Projectontwikkelaars
  • Reclamebureaus en Winkelketens
  • Vastgoedbeheerders en Aannemers/Bouwbedrijven

Voor veel grotere projecten wordt er regelmatig in bouwteamverband gewerkt aan passende oplossingen.

 

Eigen werkplaats

Glasdak Nederland beschikt over een eigen moderne werkplaats om elementen zelf te kunnen produceren. Hierdoor zijn we in staat de levertijden te beperken tot enkele weken na opdrachtverstrekking.
Ook voor al uw brandwerende puien kunnen wij de levertijden beperken door onze eigen productie. Het huidige “Glasdak team“ is in staat om alle werkzaamheden in afzienbare tijd te verwezenlijken. 

 

Geschiedenis

Glasdak Nederland BV is opgericht op 1 mei 1997 door Gerard Vermeulen. Gerard bouwde Glasdak Nederland B.V. op vanuit een eenmanszaak met een kleine werkplaats in Zevenbergen. Ondanks de eenmanszaak zijn er in die periode grote projecten gerealiseerd. Zoals de:

  • renovatie en levering van een een gevel t.b.v. V&D Dordrecht
  • Gevelrenovatie aan de Lijnbaan te Rotterdam
  • Glazenwand constructie WTC Amsterdam

Vanuit deze grote projecten groeide Glasdak Nederland B.V. door tot in 2005 Gerard besloot met een compagnon verder te gaan om op deze manier de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.
Al snel bleek de accommodatie in Zevenbergen te klein en werden de plannen ontwikkeld voor een nieuw onderkomen.

In 2007 werd de nieuwbouw in Oud-Gastel gestart en het nieuwe kantoorpand werd in december 2007 betrokken. De groei ging door en in 2008 kwamen de eerste vaste medewerkers in dienst.